Coronamaatregelen

Sta jij voor de uitdaging om een openbare ruimte of bedrijventerrein klaar te maken voor de 1.5e meter maatschappij? Wij denken heel graag met je mee, vanaf het eerste idee tot en met de uitvoering. Wij hebben alle expertise en middelen in huis om menselijk gedrag te beïnvloeden en stromen in de juiste richting te bewegen.

P1060512
P1060551
AH2
Jumbo 3
IMG_3162
Fietspad_1
Venlo (2)
Tekstkarren
Tekstkar Corona
Bewegwijzering Corona
Bewegwijzering Corona 3
Reuver zebra
 
Wegmarkering
Het volgen en handhaven van coronamaatregelen is eenvoudiger met een duidelijke belijning en wegmarkering. Hierdoor worden mensen er constant aan herinnert om afstand van elkaar te houden. Hierbij kan je denken aan het inrichten van een winkelstraat met looplijnen maar ook vlakmarkering met bijvoorbeeld een instap en wachtzone voor het openbaar vervoer. Voor diverse gemeenten en winkels hebben wij eigen sjablonen gemaakt die op een positieve manier stimuleren om afstand te houden. Wij kunnen hierin elke gewenste vorm en boodschap voor u verwerken. De gebruikte wegmarkering is duurzaam en slijtvast en kan later ook weer verwijderd worden.

Tekstwagens
Een tekstwagen is het ideale middel om in te spelen op de actualiteit en signalen aan te passen aan de situatie ter plaatse. Met een compleet voorgeprogrammeerd draaiboek aan teksten en pictogrammen bent uvoorbereid op elk scenario wat kan gaan plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een winkelstraat waarbij je mensen op rustige momenten wilt attenderen op het houden van afstand maar bij toenemende drukte wilt u vragen om naar huis te gaan. Wij zetten diverse scenario's  klaar en kunnen de tekstwagen 24 uur per dag op afstand voor u bedienen. Daarnaast zijn tekstwagen dag en nacht zichtbaar en attentie verhogend.

Bebording
Duidelijke en zichtbare aanwijzingen zijn belangrijk om het gedrag van mensen te beïnvloeden. Met onze borden op maat kunt u elk gewenst signaal op elke gewenste plek door ons laten plaatsen. Wij ontwerpen en maken  verkeersborden met bestickering voor u op maat, met gedragsregels,signalen en logo’s. Wij adviseren de borden in de buitenruimte te plaatsen en op locaties waar mensen het best beïnvloedbaar zijn. Ook kunnen wij kunststof borden vervaardigen met symbolen en teksten voor gebruik in winkels of openbare ruimten. Borden zijn bij ons te koop of te huur.

Monitoren en afsluiten openbare ruimte
Moet een gebied in de openbare ruimte na het bereiken van het vooraf besproken aantal verkeersintensiteiten worden afgesloten, Dan bieden wij u de complete dienst aan om dit doormiddel van het inzetten van verkeersregelaars bij toegangswegen te monitoren en te bewaken. Via de app houden wij u continue op de hoogte over het aantal personen in het gebied. Zodra het aantal personen in het gebied het maximum heeft bereikt, kunnen wij vanuit onze posten direct de toegangswegen afsluiten en de weggebruikers middels bebording en bebakening informeren om naar huis te gaan en op een later tijdsstip e.v.t. terug te komen. Zodoende kunt u beheer uitvoeren in de openbare ruimte.

Maatwerk

Ons ingenieursbureau helpt graag met een compleet plan om de omgeving of uw entree zo veilig mogelijk in te richten en mensenstromen op afstand te houden en in de juiste richting te bewegen., des te gemakkelijker is handhaving voor u! Neem vrijblijvend contact op om uw wensen met ons te bespreken. Met een modulair plan op maat kunnen wij u volledig ontzorgen in de inrichting van de omgeving. Wij kunnen de gebruikte materialen op een later moment ook weer verwijderen.