Geleiderail

Wegmeubilair is steeds belangrijker om verkeersstromen veilig te geleiden onder alle omstandigheden. Op doorgaande wegen, maar ook op bedrijfsterreinen. Van Rens mobiliteit is ook specialist in geleiderail en biedt alle disciplines onder één dak. Van ontwerp en advies tot uitvoering en onderhoud, voor zowel tijdelijke als permanente situaties. Wegbeheerders, aannemers en bedrijven kunnen dat in één keer bij ons regelen. Zo nemen wij u alle zorgen compleet uit handen.

VanRens_Geleiding_Act_Carr4
VanRens_Geleiding_Act_Carr2
VanRens_Geleiding_Act_Carr3
 

Aanpak op maat

Elke verkeerssituatie vraagt om een eigen aanpak. Daarom gaan wij bij Van Rens mobiliteit altijd uit van maatwerk en zorgen we voor oplossingen die voldoen aan de laatste ontwerprichtlijnen.

Complete dienstverlening

Voor plaatsing van nieuwe of het vervangen van bestaande geleiderail langs autosnelwegen, provinciale en lokale wegen bent u bij Van Rens mobiliteit aan het juiste adres. Daarbij verzorgen wij het complete traject voor u, van ontwerp en advies tot uitvoering en onderhoud. Dat doen we zowel voor tijdelijke als permanente situaties. Is er sprake van een schade? Geen probleem, wij herstellen deze voor u. Zo bieden wij u maximaal gemak.

Moto-shield

Motorrijders vormen een kwetsbare groep verkeersdeelnemers. Veel van het wegmeubilair is niet ontworpen om een motorrijder die ten val komt op te vangen of te geleiden. Met moto-shield bieden we een uitstekende oplossing voor scherpe buitenbochten om motorrijders die onverhoopt ten val komen veilig op te vangen. Want betrouwbare, veilige oplossingen staan bij ons voorop.

Aanrijbeveiliging

Een bedrijfspand is vaak een visitekaartje. Met behulp van aanrijbeveiliging is het goed mogelijk om uw gevels netjes te houden. Van Rens mobiliteit beschermt uw pand met een lichte geleiderailconstructie op cruciale punten. Dit doen we volledig op maat.

Wilt u mensen veilig geleiden in het verkeer? Maak dan kennis met onze specialisten op het gebied van geleiderail. Bel ons of stuur een e-mail naar info@vanrensbv.nl