Kleurcoating

Automobilisten wijzen op de aanwezigheid van fietsers, voetgangers of spelende kinderen. Of gewoon een plein of speelveld een onderscheidende, sfeervolle kleur geven. Kleurcoatings helpen om functies zichtbaar te maken en zo de veiligheid of sfeer te verhogen. In de openbare ruimte, maar ook op bedrijfsterreinen. Van Rens mobiliteit is specialist in het aanbrengen van kleurcoatings. Wij ontwerpen de beste oplossing voor u, brengen de coating aan in alle gewenste kleuren en zorgen voor de verkeersmaatregelen die nodig zijn om weggebruikers en wegwerkers te beschermen.

VanRens_spec_Kleurcoating_carr
VanRens_spec_Kleurcoating_carr2
VanRens_spec_Kleurcoating_carr3
 

Coating op maat

Coatings zijn er in verschillende kwaliteiten, in alle kleuren van de regenboog en in alle mogelijke figuren, vormen en patronen. Wij gaan altijd uit van uw specifieke situatie. Daarbij kijken we onder meer naar de functie en intensiteit van het gebruik. Zo hebben minirotondes een duurzame coating nodig omdat ze intensief gebruikt worden. Sportvelden vragen weer om een bepaalde stroefheid. Voor iedere toepassing hebben we bovendien een passende kleur. Felle kleuren of opvallende symbolen op een speelterrein of vrolijke prints in een parkeergarage. Onze creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Wij adviseren u welke coating het beste past bij uw situatie. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Totaaloplossing

Fietspaden, minirotondes, stroomwegen en 60 km-wegen een opvallend accent geven. Of een sfeervolle teint aanbrengen op het dorpsplein of speelveld. Waarvoor u de kleurcoating ook wilt inzetten, wij regelen het hele traject voor u. We werken een ontwerp volledig voor u uit, brengen de kleurcoating aan en zorgen voor alle verkeersmaatregelen die nodig zijn om wegwerkers en gebruikers te beschermen. Gemakkelijker en sneller kan het niet.

Expertise en garantie

Al jarenlang bouwen wegbeheerders, wegenbouwers en bedrijven op onze expertise op het gebied van kleurcoating. Niet in de laatste plaats omdat we de kleurechtheid van alle markeringen die we aanbrengen garanderen.

Wilt u mensen veilig deel laten nemen aan het verkeer door een bepaald weggedeelte te voorzien van een kleuraccent? Of wilt u een asfaltstrook een herkenbare functie of gezellige sfeer geven? Maak dan kennis met onze specialisten op het gebied kleurcoating. Bel ons of stuur een e-mail naar info@vanrensbv.nl