Ontwerp en Advies

Of het nu gaat om een woonstraat of een autosnelweg, bij wegwerkzaamheden is het zeer belangrijk om in alle situaties veiligheid en duidelijkheid te bieden. Dit vraagt om slim denkwerk en creativiteit vooraf. Van Rens mobiliteit is specialist in het ontwerp en advies van verkeersmaatregelen. Onze deskundigen denken vanaf het begin gericht met u mee om het verkeer in goede banen te leiden. Kostenbewust en met oog voor veiligheid en doorstroming. Zo bent u verzekerd van de beste oplossing.

VanRens_diensten_OntwerpAdvies_carr
VanRens_diensten_OntwerpAdvies_carr2
 

Totaalpakket

Ons team van specialisten leeft zich zorgvuldig in en draagt tijdens de voorbereiding van uw project zorg voor het totaalpakket van verkeersmaatregelen. Van het uitdenken van een oplossing tot het bestekgereed aanleveren van de producten. Daarbij geldt: afspraak is afspraak. Wij nemen u alle zorgen uit handen bij de uitwerking van:

  • Besteks- en werktekeningen
  • Besteksteksten conform de RAW-systematiek
  • Faseringsplannen
  • Plan van Aanpak
  • Verkeersafwikkelingsplannen
  • Programma van Eisen

Ook tijdens de uitvoering van uw project zijn wij uw partner voor de planvorming en het uitwerken van verkeersmaatregelen. Dat biedt u alle gemak.

Scherp op details

Wij rusten niet voordat we de beste oplossing uitgewerkt hebben. Daarbij letten we vanaf het begin scherp op details om samen met u tot de best mogelijke variant te komen. Een kostenbewuste oplossing waarbij mobiliteit, veiligheid en productiviteit maximaal gewaarborgd zijn en die geheel voldoet aan alle geldende richtlijnen en eisen. Dit garandeert u het beste resultaat.

Specialist in verkeersmaatregelen

Al jarenlang bouwen wegbeheerders en wegenbouwers op onze expertise op het gebied van verkeersmaatregelen. Niet voor niets dat steeds meer opdrachtgevers hun vertrouwen aan onze professionals geven.

Wilt u de beste voorbereiding voor veiligheid en mobiliteit bij uw project? Maak dan kennis met onze specialisten op het gebied van ontwerp en advies. Bel ons of stuur een e-mail naar info@vanrensbv.nl

 

Contactpersoon

Rob van Baal
+31 (0)6 2942 5044

Stuur een e-mail