Wegmarkering

Weer of geen weer, wegmarkering moet altijd goed zichtbaar zijn. Zo zorgen ze voor optimale veiligheid van weggebruikers en wegwerkers en voor maximale doorstroming van het verkeer. Markering aanbrengen is dan ook meer dan alleen strepen trekken. De juiste keuze voor materiaal en het correct plaatsen is heel belangrijk.

VanRens_spec_Wegmarkering_carr3
VanRens_spec_Wegmarkering_carr
Kleurcoating geel
Kleurcoating blauw
 

Van Rens Mobiliteit is specialist in wegmarkering. Wij adviseren wegenbouwers, wegbeheerders en bedrijven over de materiaalkeuze, brengen de markeringen vakkundig aan en zorgen voor alle verkeersmaatregelen om deze veilig en snel te plaatsen. Ook verwijderen wij bestaande markering zorgvuldig. Zo nemen wij voor u alle zorgen compleet uit handen en bent u verzekerd van een duurzame en veilige oplossing en zo min mogelijk overlast.

Markering op maat

Uw situatie staat bij ons centraal. Of het nu gaat om permanente of tijdelijke wegmarkering voor uw wegen, bedrijfs- en parkeerterreinen, vliegvelden, bedrijfshallen en sportaccommodaties, u krijgt een advies op maat. Daarbij kijken wij naar de functionaliteit, de gewenste duurzaamheid en naar uw budget. Een groot voordeel daarbij is dat wij ervaring hebben met alle gangbare materialen. Van wegenverven tot thermoplasten en van koudplasten tot tapes in elke gewenste breedte en kleur. Zo krijgt u de oplossing die het beste past bij uw situatie.

Kleurcoating

Coatings zijn er in verschillende kwaliteiten, in alle kleuren van de regenboog en in alle mogelijke figuren, vormen en patronen. Wij gaan altijd uit van uw specifieke situatie. Daarbij kijken we onder meer naar de functie en intensiteit van het gebruik. Zo hebben minirotondes een duurzame coating nodig omdat ze intensief gebruikt worden. Sportvelden vragen weer om een bepaalde stroefheid. Voor iedere toepassing hebben we bovendien een passende kleur. Felle kleuren of opvallende symbolen op een speelterrein of vrolijke prints in een parkeergarage. Onze creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Waarvoor u de kleurcoating ook wilt inzetten, wij regelen het hele traject voor u. We werken een ontwerp volledig voor u uit, brengen de kleurcoating aan en zorgen voor alle verkeersmaatregelen die nodig zijn om wegwerkers en gebruikers te beschermen. Gemakkelijker en sneller kan het niet.

Totaaloplossing

Wij begeleiden u in het complete proces. Wij voeren inventarisaties voor u uit en adviseren u over materiaalkeuze. Vervolgens brengen we de wegmarkering vakkundig aan. Daarbij is het belangrijk om de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers te garanderen. Wij zorgen in eigen huis voor alle verkeersmaatregelen die daarvoor nodig zijn. Moet er nog oude belijning verwijderd worden? Geen punt, want ook dat kunnen we. Gemakkelijker kan het niet.

Up-to-date vakkennis

Onze vakkundige medewerkers brengen al meer dan 25 jaar hoge kwaliteit wegmarkering aan. De aanwezige expertise houden we actueel door veel aandacht te besteden aan scholing. Zo zijn onze mensen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, werken ze met de nieuwste machines en leveren ze vakwerk van formaat.

Innovatie en kwaliteit

Nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat wegmarkering steeds beter zichtbaar en voelbaar is in het donker en tijdens extreme weersomstandigheden. Ook krijgen nieuwe producten een langere levensduur en zijn ze in kortere tijd aan te brengen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en investeren in het belang van weggebruikers en wegbeheerders in nieuwe oplossingen en technieken. Zo weet u zeker dat u de meest veilige en duurzame oplossing krijgt en dat uw project in de kortst mogelijke tijd en met de minste verkeershinder is uitgevoerd.

Wilt u duurzame en veilige wegmarkering inzetten en verkeershinder tijdens het aanbrengen tot een minimum beperken? Maak dan kennis met onze specialisten op het gebied van wegmarkering. Bel ons of stuur een e-mail naar info@vanrensbv.nl