Ambitie

Verstaat elke weg!

Om onze ambitie kracht bij te zetten, zijn wij met ingang van 1 mei 2013 als een nieuwe organisatie verdergegaan: Van Rens mobiliteit. Na overname van Reef Infra, Ooms Civiel en Rasenberg Infra door Strukton Civiel, is besloten om de specialismen geleiderail, infratechniek (tot en met 2017), wegmarkering en verkeersmaatregelen samen te brengen tot één organisatie. Dit betekent dat CRS Verkeersgeleiding, Rasenberg Verkeer & Mobiliteit en Van Rens samen verder zijn gegaan onder één naam: Van Rens mobiliteit.

De bundeling van kennis en capaciteit maakt ons een topspeler in de markt met een landelijke dekking en een grote slagkracht. Onze brede dienstverlening in combinatie met een integrale aanpak zorgt ervoor dat wij onderscheidend zijn op zowel regionale als integrale projecten.

Wat wil Van Rens mobiliteit zijn?

Van Rens mobiliteit streeft ernaar om een specialist te zijn, voor haar opdrachtgevers sterk en onderscheidend op het gebied van verkeers- en mobiliteitsvraagstukken, zoals dit op complexe integrale projecten wordt verlangd.

In het regionale segment wil Van Rens mobiliteit zich met grote zelfstandigheid richten op haar specifieke markt van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, technische infrasystemen en geleiderail. De focus hierbij ligt op de volgende strategische punten:

  • Kennisgericht
  • Betrouwbaar
  • Kwaliteitsgericht
  • Kostenbewust
  • Servicegericht
  • Onderscheidend

Van Rens mobiliteit wil een brede specialist zijn met een sterke regionale (landelijke) multidisciplinaire vertegenwoordiging. Dit verstevigt de concurrentiepositie en levert uiteindelijk een kostenbesparing op, door een brede inzet van zowel werkvoorbereiding als uitvoering met optimale inzet van eigen mensen en materieel.